Pikantiškos kriaušės raudonojo vyno padaže



Ingredientai
Porcijoje
Kalorijos: 185 kcal
Baltymai: 1 g
Riebalai: 1 g
Angliavandeniai: 45 g


Gaminimas
60 min.Print
  • Į didelį puodą išspauskite vieno apelsino sultis, įpilkite raudonojo sauso vyno, įdėkite cukrų, apelsino žievelę, cinamoną ir gvazdikėlius.
  • Palaukite kol gautas mišinys užvirs, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar penkias minutes.
  • Per tą laiką nuimkite žievelę nuo kriaušių ir nupjaukite nedidelį gabaliuką nuo kriaušių pagrindo, kad jos būtų stabilesnės.
  • Įdėkite kriaušes į puodą, uždenkite ir palikite virti dar 25 minutes, verčiant jas kas 5 minutes. Kriaušės turi suminkštėti, bet išlaikyti savo struktūrą.
  • Po 25 minučių ištraukite kriaušes iš puodo ir atidėkite į šalį.
  • Padidinkite ugnį ir virkite padažą dar 15 minučių.
  • Pikantiškos kriaušės raudonojo vyno padaže
    Padažui sutirštėjus ir tapus panašiu į sirupą, užpilkite juo kriaušes ir leiskite atvėsti prieš valgant.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: