Pikantiškos kriaušės raudonojo vyno padaže

Ingredientai
Porcijoje

Kalorijos: 185 kcal

Baltymai: 1 g

Riebalai: 1 g

Angliavandeniai: 45 g

Gaminimas
60 min. Print
  • Į didelį puodą išspauskite vieno apelsino sultis, įpilkite raudonojo sauso vyno, įdėkite cukrų, apelsino žievelę, cinamoną ir gvazdikėlius.

  • Palaukite kol gautas mišinys užvirs, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar penkias minutes.

  • Per tą laiką nuimkite žievelę nuo kriaušių ir nupjaukite nedidelį gabaliuką nuo kriaušių pagrindo, kad jos būtų stabilesnės.

  • Įdėkite kriaušes į puodą, uždenkite ir palikite virti dar 25 minutes, verčiant jas kas 5 minutes. Kriaušės turi suminkštėti, bet išlaikyti savo struktūrą.

  • Po 25 minučių ištraukite kriaušes iš puodo ir atidėkite į šalį.

  • Padidinkite ugnį ir virkite padažą dar 15 minučių.

  • Padažui sutirštėjus ir tapus panašiu į sirupą, užpilkite juo kriaušes ir leiskite atvėsti prieš valgant.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: